Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Kogning af rosenkål

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ret : Grundopskrifter

Hovedingrediens : Kål

RosenkålIndsendt :

Kogning af rosenkål 4 Kogning af rosenkål 1 Kogning af rosenkål 2 Kogning af rosenkål 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Rosenkål renset vægt
    renset vægt


Opskrift:

Rosenkålene skylles, de grimme blade pilles af, skær stilken af og læg dem i kogende vand og kog ca. 10 minutter.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (43 stemmer)

Opskriften er vist 79293 gange,
og udskrevet 527 gange.


Energi:
KJ total 1332 (317 kcal)
KJ pr. Pers. 222 (52 kcal)
Vægt ialt 600 gram
Vægt pr. Pers. 100 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 222 KJ (52 kcal)
Protein 4.5 gram
Fedt 0.5 gram
Kulhydrat 9.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Birthe   -  2016-03-18 17:42:44
For at bevare den fine grønne farve tilsættes en anelse natron

Linna  -  2014-10-17 08:49:16
Husk at koge uden låg, så bibeholder de deres skønne grønne farve.

Morten  -  2011-09-09 15:47:36
Rosenkål - uden bitter smag Både sukker og kartoffel fjerner bitterhed. Rosenkål 1 stor kartoffel 50 Smør ½ tsk sukker Evt. krydderier (Basilikum, Hvidløj) Salt Rens rosenkålene (fjern yderblade og skær stilk af) Skræl kartoffel og skær i tern Tag en dyb pande og fyld denne, så rosenkålene vil være halvt dækkede. Kom kartoffeltern i vandet Bring vandet i kog. Tilsæt salt, sukker, smør og evt. krydderier Kom rosenkålene i Kog i 7-10 minutter efter smag.

rosenkål  -  2009-02-12 12:42:40
lige hvad jeg manglede,alm kogt rosenkål. Kunne ikke huske ,hvor lang tid. Dejligt

Clara  -  0000-00-00 00:00:00
Er lillebror ikke så tossed med rosenkål? Kog kålene med 1-2 spsk hvidvinseddike. Det tager den skarpe smag, uden at ødelægge kålen.

Helle  -  0000-00-00 00:00:00
Tak for det