Chokoladebudding 02

Chokoladebudding 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
5 Husblas, blade
100 g.mørk chokolade
1 dl.stærk kaffe
5 dl.sødmælk
3 æggeblommer
4 spsk.sukker
2.5 dl.piskefløde
 
 Tilbehør:
 flødeskum
 reven chokolade
 
Opskrift:
Udblød husblasen i koldt vand. Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt den forsigtigt i den varme kaffe. Tilsæt mælken og brind det i kog.

Pisk æggeblommer og sukker tykt og skummende. Pisk lidt af den kogende chokolademælk i æggene og hæld det derpå tilbage i gryden. Varm cremen til kogeunktet, den må ikke koge, så skiller den.

Tag gryden fra varmen, knug husblasen fri for vand og smelt den direkte i den varme creme under omrøring. Lad cremen blive kold.

Pisk fløden til skum og bland forsigtigt flødeskummet i chokoladecremen, når den begynder at tykne. Hæld buddingen i en skål og stil den koldt for at stivne. Pynt med flødeskum og reven chokolade.

Tips:

Buddingen kan også hældes i en skyllet form og vendes ud på et fad ved serveringen.





karakterer:
Opskriften er vist 23969 gange,
og udskrevet 436 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu