Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Italiensk squashtærte

Antal: 6 Pers.

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager

SquashOprindelsesland : Italien - Italiensk - Italienske

Indsendt :

Italiensk squashtærte 4 Italiensk squashtærte 1 Italiensk squashtærte 2 Italiensk squashtærte 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Bund
125 g.hvedemel
125 g.fuldkornshvedemel
125 g.smør
1 dl.vand
 
 Fyld:
300 g.squash
1 løg i tynde skiver
1 fedpresset hvidløg
2 spsk.olivenolie
2 tsk.salt
 
2 flåede og hakkede tomater
2.5 dl.tomatsauce
0.25 tsk.estragon
 
400 g.hytteost
3 æg
2 dl.mælk
1.25 dl.revet mozzarellaost
 


Opskrift:

Bund:
Ingredienserne æltes sammen og dejen rulles ud og lægges i en tærteform. Tærtebunden forbages ca. 10 minutter i en 200 grader C. alm. ovn.

Fyld:
Svits squash, løg og hvidløg i olivenolien, til det er mørt.

Lad imens de hakkede tomater, tomatsauce og krydderurter simre, indtil tomaterne er bløde.

Bland i en skål hytteost, æg og mælk. Fordel squashblandingen i bunden af den forbagte tærte og hæld derover æggeblandingen og 4 spsk. tomatsauce.

Tærten bages ved 200 grader C. alm. ovn i 35 minutter. Tag tærten ud, drys den med revet mozzarella og lad den bage videre, til osten er smeltet.

Tærten serveres med resten af tomatsaucen.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 31490 gange,
og udskrevet 1033 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Anna  -  0000-00-00 00:00:00
Den er bare go' ta'r lidt lang tid, men den er det vær - helt sikkert!