Indbagte sild

Indbagte sild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
10 sildefileter
 Rapsolie til stegning
 Løg
 Citron
 Salt
 peber
1 bdt.persille
 
 Dej:
250 g.hvedemel
0.5 æg
2 dl.øl
1 dl.vand
0.5 dl.olie
 Salt
 sukker
2 stiftpiskede æggehvider
 
Opskrift:
De nyfangede sil fileteres og marineres i ca. 1 time i citronsaft og hakkede løg, krydret med salt og peber. Til dejen blandes hvedemel, æg, øl, vand, olie, salt og sukker. Dette trækker i min. 1 time. Lige inden stegningen vendes de stiftpiskede æggehvider i dejen.

Olien opvarmes til ca. 180 grader (syder som en tændstik). Sildene gnides fri for løg og dyppes i dejen og lægges derefter direkte i den varme olie. Sildene steger indtil de er lysebrune, ca. 3-4 min. Drypper af på fedtsugende papir.

Persillen skylles grundigt og stilkene nippes fra. Sørg for at få vandet af persillen inden stegningen. Når sildene er stegt kommes persillen i den varme olie (pas på det sprøjter meget, da persillen indeholder meget vand som fordamper hurtigt). Persillen tages op med hulske efter 15-20 sekunders stegning, lægges på fedtsugende papir.





karakterer:
Opskriften er vist 7904 gange,
og udskrevet 148 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu