Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Rejeroulade/fiskeroulade

Antal: 1 Portioner

Ret : Forretter

Hovedingrediens : Rejer

Diverse rejerIndsendt :


Ingredienser:
500 g.hel frossen spinat
2 løg
1 tsk.salt
 Peber
 revet muskatnød
3 æg
2 dl.Fløde
75 g.flødeost naturel
2 spsk.Hakket purløg eller dild
 
6-8 skiverrøget laks samt 100 g. røget lakserester
 Rejer efter behov
 Hummerhaler efter behov
 Kaviar
 


Opskrift:

Æggene koges, køles af og hakkes.
Spinaten koges 5 – 10 min. og
køles af

Fløde, krydderierne, purløg og
flødeost røres sammen.
Løgene hakkes og blandes i.

Læg de røget skiver laks på et
stykke film.
Smør med den creme der bliver af
fløde og flødeost, samt krydderier.
Derefter fordeles resten lag på
lag og man ruller ved hjælp af
filmen.

Rejerouladen kan med fordel laves
dagen i forvejen og lægges i
fryseren.
Den tages op 1 time før man vil
servere den og skæres i skiver
efter 15 min.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 19265 gange,
og udskrevet 478 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


herdis  -  0000-00-00 00:00:00
Creme for tynd, brug mindre fløde.