Middelhavs kyllingefilet

Middelhavs kyllingefilet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kyllingebryst
1 dl.tørret abrikoser
4 fedhvidløg (hakket)
0.5 dl.grønne oliven
1.5 tsk.oregano
0.25 dl.kapers
 salt
 friskkværnet peber
2 laurbærblade
0.5 dl.rødvinseddike
0.25 dl.råsukker eller brun farin
0.5 dl.olivenolie
1 dl.hvidvin
0.5 dl.svesker
 
Opskrift:
Må forberedes dagen før, og derfor god til dem der ikke vil stå i køkkenet flere timer før gæsterne kommer. Alt lægges i fad eller skål, og står køligt natten over, undtaget farin og hvidvin.

Dagen:
Ovnen opvarmes til 180 grader C. Kyllingebrysterne tages op af marinaden og lægges i ildfast fad m/låg eller kasserolle m/låg, og marinaden (m/oliven, de tørrede frugter m.m.) hældes over. Hvidvinen hældes over, og der drysses med sukker. Låg på, og stilles ovnen 30-40 min.

Tilbehør:
Serveres med nye kogte kartofler, couscous eller ris, broccoli eller salat.

Tips:

Variationstips:
Retten kan laves med f.eks. fasanbryst - lammefilet eller kølle - svinekoteletter eller kalvekød.





karakterer:
Opskriften er vist 17233 gange,
og udskrevet 247 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Tomatsalat og ris passer godt til denne ret