Marokkansk kylling 02

Marokkansk kylling 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Marokko

MarokkoIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kyllingebryster à 125 g
1 løg
2 spsk.olivenolie
1 dl.tørrede udblødte kikærter
1 dl.tørrede udblødte grønne linser
2 spsk.spidskommen
8 dl.hønsebouillon
2 fedhvidløg
2 tomater
200 g.optøet spinat i hele blade
 salt
 peber
 
 Garnering:
 persille
 
Opskrift:
Pil løget og hak det. Opvarm olien ved jævn varme i en stor gryde. Tilsæt løg, kikærter og 1 tsk salt og brun i ca. 5 min.

Rør linser, tomatpuré og ½ spsk spidskommen i. Hæld bouillonen over og bring i log. Skru ned og lad gryden simre til linser og kikærter er møre, men giver lidt tyggemodstand, ca. 50 min.

Skær kyllingebrystet i 2 cm store tern. Pil og hak hvidløget, udkern og hak tomaterne. Kom kylling, spinat, tomater, hvidløg og ½ spsk spidskommen i gryden, når den har kogt i 50 min. Lad retten simre til kyllingen er gennemkogt, ca. 10 min. Smag til med salt og peber.

Anret på et serveringsfad, drys med hakket persille og servér med ris.

Tips:

Server retten med basmatiris, så får du en rigtig eksotisk smag.





karakterer:
Opskriften er vist 35228 gange,
og udskrevet 639 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (50 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-10-24 15:09:22
Jeg ville prøve med 70 gram koncentreret tomatpure

  -   2020-08-30 18:32:08
Der står; 2. Rør linser, tomatpuré og ½ spsk spidskommen i. en der står ikke tomatpure i ingredienslisten ?

  -   2013-05-24 12:23:40
Jeg vil forslå bulgur til i stedet for ris.

  -   2011-10-09 19:44:13
Jeg synes det er en fin hverdagsret, men der er meget væske, så næste gang vil jeg nok jævne den lidt tilsidst.

  -   2007-02-19 21:18:11
Ej det smagte så så godt. jeg er jo også selv marokkaner og har prøvet på at finde opskriftén men altså det kunn jeg ikke få nok af!mmmmmhh...