Kylling med æbler og cider

Kylling med æbler og cider, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :     

Ingredienser:
4 kyllingebryster
2-3 æbler
3-4 skalotteløg
150-200 g.østershatte
2-3 dl.cider
5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Del kyllingebrysterne i 3 dele, og brun dem på en pande, og kom dem i et ildfast fad. Skær æblerne i skiver, og fjern kernehuset. Skyl svampene, skær stilken af, og pluk dem i passende stykker.

Løg skrælles og skæres i halve ringe. På samme pande, som kyllingebrysterne er brunet på, ristes æblerne og lægges op på de brunede kyllingestykker.

Kom løg og svampe på samme pande, og sauter dem let af, til de får farve og bliver møre.

Kom cider over, og kog godt igennem og tilsæt den reducerede fløde. (Fløden skal sættes over i en gryde og koge lidt ned. Gør det eventuelt, inden du skærer kyllingestykkerne ud.) Når det hele er kogt godt igennem, hældes det over kyllingen og sættes i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 25-30 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 10619 gange,
og udskrevet 224 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-08-26 15:19:44
Smager herregodt - men husk at krydr med salt og peber,