Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Mexicansk kyllingelasagne

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger

KyllingestrimlerOprindelsesland : Mexico - Mexicansk - Mexicanske

Indsendt af : Charlotte

Indsendt :

Mexicansk kyllingelasagne 4 Mexicansk kyllingelasagne 1 Mexicansk kyllingelasagne 2 Mexicansk kyllingelasagne 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
2 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
200 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
0.5 pose Fajita Spice Mix Fajita Spice Mix er fra Santa maria, deres tex mex sortiment.

1 pose Fajita Spice Mix vejer 30 gram.
150 gram Sweet red chili salsa Sweet red chili salsa er en del af Santa Marias Tex Mex sortiment.

1 glas indeholder 240 gram.
1 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
5 Soft Tortilla big size Soft Tortilla big size er en del af Santa Marias Tex Mex sortiment.

En pakke indeholder 6 tortilla og vejer 380 gram.
Ca 65 gram pr. stk.
200 gram Revet ost, mozzarella 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
    Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram


Opskrift:

Hak rød peber og løg fint og svits det i madolie i en stor gryde. Tilsæt kyllingestrimlerne og svits videre i ca. 5 minutter.

Tilsæt krydderipulveret og rør rundt. Drys med 2 spsk. mel og vend rundt. Tilsæt glasset med salsasovs og 1 dl. vand og kog op. Spæd med mælk indtil du har en konsistens som en god stuvning. Lad blandingen koge for lavt blus i ca. 10 minutter og smag til med salt og peber.

Tag et stort fad eller springform 24 cm. i diameter og smør det ind i madolie. Nu skal lasagnen bygges op af tortilla, kyllingestuvning, ost og så forfra igen. Start og slut med tortilla.

Sæt lasagnen i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 20 minutter.

Serveres med nachos og grøn salat.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (127 stemmer)

Opskriften er vist 138337 gange,
og udskrevet 4456 gange.


Energi:
KJ total 12711 (3026 kcal)
KJ pr. Pers. 3177 (756 kcal)
Vægt ialt 2011 gram
Vægt pr. Pers. 502 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 632 KJ (150 kcal)
Protein 11.8 gram
Fedt 5.7 gram
Kulhydrat 12.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Jane  -  2016-03-31 11:07:48
Her i huset hedder opskriften Tortillalasagne (stammer fra et blad), men er ellers næsten identisk. Slut af med at drysse den øverste tortilla med ost, så får man den mest knasende, lækre, sprøde overflade. En kollega har erstattet mælken med kokosmælk, hvilket skulle være en succes. Og nej, ikke lasagneplader, det skal være de bløde pandekager. Den kan både varmes og fryses, men så går den sprøde overflade jo fløjten ... :-)

connie  -  2014-03-28 18:11:19
Denne ret er bare super dejlig - nem at lave og smager bare godt Vi kan godt li stærk mad så vi bruger en stærk salsa

Linda  -  2013-04-03 17:17:56
hej, jeg vil lave denne opskrift iaften, nogen der har et gæt på om det er godt at putte en porre i? (:

Mette 21.08.12  -  2012-08-21 13:42:33
Superlækkert med lasagneplader. Puttede også lidt chilisovs, løse majs og mornay sauce i; guf

katrine   -  2012-08-19 10:45:06
Kan den fryses?

Katrine  -  2012-08-13 18:00:55
Der er ingen steder at de har den der salsa? - Den står i ovnen nu, er spændt på at smage den, men jeg har som sagt brugt noget andet salsa

Fru Rosenfeldt  -  2012-01-02 18:11:16
Mmm... så er der spist og det var SÅ godt! Jeg brugte Milda 4% i stedet for mælk og selvom jeg troede der ikke var snask nok var den super god og ikke spor tør. Kan klart anbefale denne ret!

Fru Rosenfeldt  -  2012-01-02 17:35:48
Så har jeg prøvet at lave denne ret for første gang og glæder mig MEGET til at smage den! Er dog i tvivl om den bliver snasket nok til mandens smag, jeg synes nemlig ikke at der var så meget sovs i den? Til gengæld har jeg brugt mere ost en opskriften skriver og 200 gram mere kylling for at få lidt mere fylde i den... Manden har kæmpe appetit og vil gerne have der også er mad til dagen efter. Glæder mig til at smage den og kommer lige med en opdate når den er færdig i ovnen og vi har spist :)

  -  2011-10-03 14:51:56
har lavet den en del gange nu, da manden min elsker den. jeg har fundet ud af følgende tips; lav den i en rund springform, som passer med str på tortilliaerne, slut af med revet ost, lav sovsen i forvejen, den bliver tykkere hvis den får lov at stå og køle ned inden den lægges sammen, og dermed bliver lasagnen ikke så smattet, brug madlavningsfløde i stedet for mælk (milda har en der er helt ned på 4%, men dejlig tyk), så bliver den også lidt mere cremet og tyk og ikke smattet,samtidig med at man faktisk får en god portion sovs ud af det

Susanne  -  2011-02-17 12:00:33
Den er helt fantastisk!! og smart at saucen kan laves i forvejen!

Pans  -  2010-11-07 06:55:54
Rigtig lækker "sovs", men jeg synes tortilla pandekagerne blev for smattede - måske fordi jeg ikke startede og sluttede med en pandekage? Næste gang vil jeg heller bare spise fyldet (med mindre mælk i) i en lunet pandekage, ellers vil jeg lave den med lasagne plader :)

Trine  -  2010-09-17 17:05:09
mumms det smager godt - kan sagtens laves fedtfattigt med mælk istedet for fløde.

  -  2010-06-02 18:12:37
manden syntes det var en succes, jeg syntes det var rimelig kedeligt og lidt ulækkert faktisk :S

Pernille  -  2010-03-30 18:34:07
Favorabelt TIP! Jeg laver den ofte med gulerødder og champignon! Den går rent hjem.. Det er legen....wait for it...dairy!7 Desuden tilføjer jeg et kærligt smil - og gode veninder at dele den med! - hvem har så brug for mænd?! ;)

  -  2010-01-16 18:58:11
hvis man bruge almindelige lagsagneplader, hvor lang tid skal retten så stå i ovnen?

Signe  -  2009-10-28 12:24:17
Meget stor succes i min studiegruppe :)

Janni R  -  2009-08-28 08:01:03
Det er bare det bedste, et sikkert hit hver gang vi har gæster. Så lige med chips, guagamole, salsa og cremefraice til så er det toppen af poppen :)

Eva  -  2009-04-03 13:58:20
Læker, lækker opskrift. Jeg har også prøvet med alm. lasagneplader af pasta, og det smagte også super godt. Så skal der dog tilføjes lidt vand i kyllingeblandingen, idet lasagnepladerne suger en del væde. Skal lave det igen imorgen - retten er et stort hit ved os hos både voksne og børn.

Morten  -  2009-03-02 16:37:43
For lækker! Jeg blander baked beans i, og aller øverst putter jeg skiver af tomater. Det er et hit :-)

Jesper  -  2008-11-17 15:18:23
Glimrende opskrift. Jeg kan tilføje et tip, som jeg har benyttet mig af. Jeg køber 4 kyllingebrystfileter, og koger dem i letsaltet vand i 10 minutter. Derefter river jeg dem i strimler med to gafler. Og derefter følger jeg opskriften. Nu behøver man så ikke at svitse kyllingen så længe idet den allerede er gennemvarmet og mør. En god ting i disse salmonella- og campylobactertider. Faktisk synes jeg at retten bliver endnu bedre på denne måde.

Trine  -  2008-10-27 16:40:32
Den så lidt underlig ud, men prøv at slut af med lidt kyllingesovs og så ost på toppen. Retten smager himmelsk. 10 herfra

marc  -  2008-08-08 18:34:13
den er mega god jeg elsker den ret

christina  -  2008-07-15 20:43:45
Super lækker og nem opskrift. Fik retten anbefalede af en veninde, tror bestemt ikke det er sidste gang jeg laver den.

Heidi=)  -  2008-06-11 10:15:50
Hmm synes at billedet ser lidt specielt ud, men det skulle prøves.. UHHMM det smager bare super. Super let at lave. Server gerne syltede chili til.

Louise  -  2008-02-05 13:26:32
Det ser ikke specielt lækkert ud men nu må jeg se. ;)

JK  -  2008-01-23 09:46:58
Nu har jeg lavet denne ret. så ved i det.. den bliver meget bedre hvis du køber nogle små chilier og putter i.. ellers god ide

Charlotte  -  2008-01-13 20:22:50
Er der nogen der har prøvet med almindelige lagsagneplader?

Leif  -  2007-11-26 13:19:19
spændende og god smag

Per  -  2007-08-23 14:12:40
Fajitakrydderi, salsasovs, tortila og nachos findes i santa marias tex mex serie.

Melle  -  2007-07-12 17:55:56
Super go' ret...

jeppe  -  2007-03-01 14:34:52
er denne ret dyr eller billig??

Mona  -  0000-00-00 00:00:00
Min mand er ikke så glad for krydderier, så ord som salsa og fajita får ham til at stejle!! Jeg har prøvet at lave retten både med mild salsasovs og medium salsasovs, og han spiste begge dele med stort velbehag!! Det er en rigtig dejlig ret. Tak for den, Charlotte.

Nye prøvelser  -  0000-00-00 00:00:00
Den gik rent ind hos både store og små...lækker

Just  -  0000-00-00 00:00:00
Smager ganske simpelt hamrende godt

Helle  -  0000-00-00 00:00:00
let at lave og den smager bare godt

Charlotte  -  0000-00-00 00:00:00
Det er pandekage-tortilla (wrap) som bruges til lagdelingen

Peter  -  0000-00-00 00:00:00
Kæmpe succes til vores mexicanske aften - let at lave og smagte himmelsk.