EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland


















Brunsviger som bageren laver den (Stor)

Brunsviger som bageren laver den (Stor) 9.1 346
Antal:
Pers. 24 Pers.
Ret : Kager i form

Hovedingrediens : Mel

HvedemelOprindelsesland : Danmark - Dansk - Danske

Indsendt af : Charlotte

Indsendt :

Brunsviger som bageren laver den (Stor) 4 Brunsviger som bageren laver den (Stor) 1 Brunsviger som bageren laver den (Stor) 2 Brunsviger som bageren laver den (Stor) 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Gær
3 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
  Kagecreme: 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 brev Kagecreme (pulver) maizena * Et brev maizena kagecreme pulver indeholder 90 gram.

1 tsk. 4 gram.
1 spsk. 11 gram.
1 dl. 73 gram.
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
  Fyld: 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
300 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Få indkøbslisten på din mobil/tablet med FooDoo appen

Opskrift:

Lun mælken, opløs gæren heri. Tilsæt salt, sukker, blødt smør og mel og ælt dejen godt igennem på din køkkenmaskine. Dejen skal være godt klistret. drys lidt mel over og stil til hævning ½ time.

Hæld 2 dl. mælk op i en skål. Drys de 45 g. cremepulver ned i mælken, mens der røres med en elpisker. Pisk i 2 minutter.

Rør det bløde smør sammen med farinen og vend kagecremen heri.

Rul dejen ud og læg den i en bradepande. Hæld fyldet ud over kagen og bag den ved 175 grader C. alm. ovn i cirka 25 minutter.

Tips:

Bradepandestørrelse ca. 35x40, den store bradepande fra ovnen.
Halv portion passer til en bradepande 23x33 cm



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 21443 (5105 kcal)
KJ pr. Pers. 893 (212 kcal)
Vægt ialt 1647 gram
Vægt pr. Pers. 68 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1301 KJ (309 kcal)
Protein 4.3 gram
Fedt 11.5 gram
Kulhydrat 48.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 9.1 ( 346 stemmer )
Opskriften er vist 470565 gange,
og udskrevet 20227 gange.

Mona  -  2015-04-03 17:08:47
Når dejen skal hæve, er det vigtigt først at fordele dejen fint og omhytteligt ud på bradepande med evt bagepapir under, derefter smøres med det samme det AFKØLEDE fyld på. OG SÅ lader man kagen hæve fint og give den tid nok til det. Til sidst sættes kagen i en KOLD ovn.Den langsomme opvarmning mindsker yderlige muligheden for at det klapper sammen. På denne måde kan man stort set aldrig få en kage, der er tung eller klasket sammen ; ) Jeg bruger gammeldags oven uden varmluft og bager fint mine brunsvigere ved 220 grader.Gærdej bagt under 200 grader har jeg aldrig hørt om.

Mona  -  2015-04-03 16:59:21
Jeg smider altid et æg i gærdej, boller eller brunsviger

Sara  -  2015-03-10 19:40:11
Jeg er 12, og har lavet dem alene. Min familie ELSKER kagen! Den er SÅ GOD, og virkelig let at lave.

Lone  -  2015-02-11 16:34:15
Oev! Jeg blev saa skuffet :( Jeg lavede den her til min soens foedselsdag, men bunden haevede slet ikke, og var helt bloed. Uspiselig desvaerre... Jeg vil proeve fyld opskriften paa en af de andre opskrifter hvor man skal bage bunden foerst.

monsii  -  2015-01-23 17:01:08
helt igennem en fantastisk og nem brunsviger, som en brunsviger opskrift skal være :)

Birth  -  2014-11-23 15:08:53
Rigtig god og let alt lave med 2 børnebørn. Smager godt.

Charlotte  -  2014-10-18 15:29:31
Tip til danskere i England der ikke kan få fat i kagecreme, køb et brev Instant Custard og bland op med kogende vand. Lad blandingen køle ned inden den røres sammen med brunfarin/smør. Det er en holdbar erstatning :-)

anholt skole   -  2014-09-26 11:54:05
hvor langt skal det bage i?

  -  2014-09-03 21:44:08
Mit fyld flød ud selvom jeg havde bukket kanterne. Næste gang lader jeg den hæve lidt og laver huller før fyldet puttes på. Lækker dej

  -  2014-07-19 15:19:22
Man putter sgu da ikke kagecreme i brunsviger 😎

Susanne  -  2014-05-06 06:06:11
kan den fryses ???

  -  2014-02-23 09:55:47
Brug kun 2/3 af den angivne mængde til creme, dvs. 28g cremepulver og 1,3dl mælk - ellers bliver det alt for sødt. Og husk at lade dejen eftermæle, når den er bredt ud i bradepanden, ellers bliver den meget flad

Dot  -  2014-02-06 22:51:57
Lækker kage. Kan med fordel fryses. Og lige lunes når den kommer fra fryser.

Tonny  -  2014-02-02 17:00:15
Bagermestrene burde frygte denne opskrift. Den får hjemmelavet brunsviger til at smage ligesom de bedste fra de bedste bagere.

May-Britt Drews  -  2013-12-23 22:24:58
Jeg har brugt denne opskrift nu i mange år, det er den bedste opskrift på brunsviger, der overhovedet er lavet!!!

Amina  -  2013-09-07 09:19:22
Mmmm lækkert ikke sidste gang jeg laver den

Ulla  -  2013-06-27 13:40:27
Kan den fryses?

  -  2013-06-25 22:48:31
Hej. Jeg har været på grundforløb som bager, det eneste der mangler er lidt sirup ;) også er det da det samme :D

Koriander  -  2013-04-26 20:17:17
Hvis man goer som praecis opskriften siger, bliver kagen bare enormt god. Jeg lavede kagecreme: 2 aeggeblommer, 2 spiseske sukker roert i gryde, tilsaet ca. 2 spiseskefulde maizena i 2 dl kold maelk og haeld af 2 omgange i aeggemassen der under oomroering bliver opvarmet over lavt blus..bliv ved at piske forsigtigt. Massen maa IKKE braende fast i bunden af gryden.Tilsaet rest maelkeblanding og kog langsomt op. Bliv ved at roere til massen bruser op. Tag af ilden og pisk til massen er skummet af. Normalt tilsaetter man vanille,men jeg havde ingen. (Ekstra laekker til lagkage..man kan blande lidt floedeskum i) Maengden 2,2,2 passer perfekt til resten af opskriften og brunsvigeren er bare superlaekker!! God opskrift!!

  -  2013-04-11 21:50:41
synes at der skulle meget mel i... ellers synes jeg godt om kagen..

Heidi...  -  2013-04-09 13:43:54
Super let at lave og smager himmelsk, den skal bages igen en anden gang.

  -  2013-01-01 22:33:11
Den er super god

  -  2012-12-14 19:21:12
Helt klar en opskrift jeg vil anbefale til andre puha den var god.... Fik så mange roser for denne brunsviger.... Og nem at bage jamen super alle bagere skal passe på nu når man får denne opskrift:-)

  -  2012-11-23 11:01:10
Er den god dagen efter også?

Maria  -  2012-09-16 11:13:02
Hvad mener de med køkkenmaskine? Kan man bare bruge en elpisker til at blande dejen?

wedel  -  2012-08-14 10:53:18
klart den bedste jeg nogensinde har lavet og smagt og alle elsker den nam nam

SB  -  2012-08-12 11:53:35
Nu har jeg min i ovnen glæder mig til at smage på den, skal nok skrive om min oplevelse sener hehe :)

SB  -  2012-08-11 16:01:21
HVORNÅR SKAL CREMEN PÅ, ELLER SKAL DET BLANDES SAMMEN MED BRUNFARIN OG SMØR :)

  -  2012-08-09 18:12:51
hvornår skal kagecremen på? eller skal det nlandes sammen med det andet fyld, er lidt forviret

mejsevej  -  2012-07-31 17:41:26
nem at lave og at arbejde med.

AC  -  2012-07-30 15:38:17
Vildt god! Bruger godt nok kun 2/3 fyld og laver selv en kogt creme, mens MUMS!

pernille  -  2012-07-19 21:13:17
Mmmmmmmm!!! Den er satme god. Hold da kæft en smag... Den udfordre virkelig bagerns!

  -  2012-07-17 15:43:48
Den smager så godt. Sådan skal en brunsviger smage :-)

Muline  -  2012-05-24 18:27:51
Jeg har lige prøvet at bage kagen for første gang. Jeg valgte dog at lave min egen kagecreme helt fra bunden (opskrift fra creme i fastelavnsboller). Nu ved jeg jo ikke, hvordan det færdige produkt fra den oprindelige opskrift smager, men "min" version smager i hvert fald rigtig godt. Jeg savner måske lidt sprødhed i fyldet efter bagning.

Natascha  -  2012-05-19 00:19:40
Fantastisk lækker brunviger! Skal helt sikkert bage en igen snart :)

  -  2012-04-08 16:12:58
Så har jeg kagen i ovnen, er meget spændt - har åbnet for ovnen, nu 2 gange. Og det håber jeg ikke har gjort noget dårligt ved kagen. Jeg har meget flydende fyld, som ligger ovenpå - og da har jeg forsøgt at drysse lidt ekstra farin hen over. Og så har jeg netop åbnet for anden gang, da jeg havde glemt at prikke i dejen. Jeg har tidligere bagt brunsviger, hvor det har blevet noget kedeligt tørt noget. Og det er jo rigtig øv, at servere en sådan kage til en ægte fynbo som bare eeelsker brunsviger. Kryds fingre, for at denne bliver god og at jeg kan få krydser i bogen...af kæresten....;-)

  -  2012-03-28 16:11:19
nej den smagte bare godt og var utrolig nem at lave. Jeg kan kun anbefale den. Min bagte i ovnen på 175g i 30 minutter og det var også en varmluftovn. Men for vores vedkommende er det slut at tage til en fynsk bager når vi skal have brunsviger. Jeg er selv fra odense og bor nu med mand og børn i fredericia. Og denne her brunsviger var den første af slagsen jeg har bagt og det er ikke sidste gang. Men der måtte der gerne være lidt mere snask hihi... Velbekommem til dem der vil bage en dådan lækker kage.

pia  -  2012-03-18 08:03:11
jeg har bagt den rigtig mange gange, er blevet super god hver gang, den eneste forskel jeg gør, jeg ruller dejen ud med det sammen, lader den hæve i bradepanden, det syntes jeg bliver et bedre resultat, trykker i den flere gange under hævning med fingerspidserne.Vi køber aldrig brunsviger hos bageren mere,at bage den selv er også en del billigere. UHM

  -  2012-03-03 15:07:03
Den ser lækker ud- Skal det være sødmælk der skal bruges?? :)

Pernille  -  2012-02-12 17:30:48
Prøv at stikke den en knivspids kardemomme;)

stine  -  2011-12-06 20:05:20
kan man lave den uden en bagemaskine? altså bare røre dejen sammen med en ske. Er det alm kagecremes pulver man skal bruge?

:- )  -  2011-11-15 21:52:12
Skal bage denne kage imorgen, men bor nu i Tyskland og ved ikke hvad farin er her. Kan nogen hjælpe mig? Google translate siger "brauner Zucker" (brunt sukker), men her i DK kan vi jo også selv købe brunt sukker OG farin. Så det er vel ikke det samme?

Andreas  -  2011-11-05 12:49:16
Jeg hørte fra en bager at hemmeligheden bag en god brunsviger er at de blander wienerbrød fra dagen før i dejen

claus  -  2011-10-24 16:14:14
Man skal da lave huller/ fordybninger i den med fingerne, sådan laver bagerne den i Nordjylland, så der er ekstra snask der :-)

Daniela  -  2011-10-19 11:34:34
Fyldet var mega dejligt, men selve dejen blev sej og hård. men ellers en okay kage ;)

Kage elskeren  -  2011-10-13 19:58:02
jeg elsker kage og den smager rigtig godt og det eneste jeg ellers kan sige er: Nam! Nam! så er der brunsviger!

camilla  -  2011-09-13 15:30:28
Så kom kagerne ud af ovnen, jeg må sige jeg er overrasket. Den er virkelig en af de bedste, og det fungerede fint med lagkage cremen, og lad endelig dejen være klistret, det gør den rigtig luftig. Den skal helt sikkert bages igen, og gerne snart.

camilla  -  2011-09-13 14:19:54
har lige lavet dobbelt portion, er godt nok spændt på hvordan det blir...Synes dejen er meget klistret, og af kagecreme har jeg brugt det almindelige fra Dr Oetker.

Malebo  -  2011-09-07 20:53:19
Fantastisk creme der er ovenpå - stor succes og kan klart anbefales - jeg lavede den som kagemand

Yrsa  -  2011-09-03 11:43:42
Værdens bedste kage

Mia  -  2011-08-14 16:39:01
Jeg lavede hele kagen aftenen før, stillede den i køleskabet, og bagte den så først om morgenen; og den var bare super lækker! Den blev serveret for en flok udvekslingsstudenter, som aldrig have smagt noget lignende - Et hit!!

Herbie  -  2011-08-13 23:14:44
Af alle opskrifter......DET ER SIMPELTHEN DEN BEDSTE!!

moster   -  2011-06-17 18:50:27
den virker perfekt på min mave og er bestemt den opskrift man kender brunsviger på .

dina  -  2011-05-25 21:05:56
Er det kun kagecremes pulveret der skal i, eller skal den stivne som på normalvis?

Thysser  -  2011-05-24 06:31:53
Verdens bedste brunsviger overhovedet! Har bagt den til rigtig mange anledninger, og alle elsker den, også jeg selv, selvom jeg ikke er særlig meget til kage!!!

Thysser  -  2011-05-23 20:37:26
Verdens bedste brunsviger overhovedet! Har bagt den til rigtig mange anledninger, og alle elsker den, også jeg selv, selvom jeg ikke er særlig meget til kage!!!

Grynet  -  2011-05-09 21:18:54
Hmmmm.... den smager nu meget godt, men jeg synes den er for 'flad'.

JO:  -  2011-04-20 17:17:57
Skal fyldet , altsa smør og farin ikke varmes i en gyrde inden det kommer på bunden??

Lilo  -  2011-03-25 15:06:40
Kan klart anbefales!!!!

  -  2011-03-19 13:32:55
Jeg syntes desværre fyldet er for "flydende" på kagen, selvom kagen er blevet kold, så ligger der et lille flydende lag. Ellers smager kagen ganske fint.

Sanne  -  2011-01-30 15:12:32
Min første vellykkede brunsviger :) Smagte udemærket..

Bettina 1965  -  2011-01-20 10:54:43
Bare den bedste brunsviger, ever :-) 10 tal herfra.

lilian  -  2010-10-27 16:44:30
yndlingskagen over dem alle! 1000 gange bedre end alle andre brunsvigere!

peter  -  2010-09-11 17:36:53
Kanon go brunsviger får altid ros når jeg laver den,faktisk har flere gæster ikke troet på den er hjemmelavet hehe

  -  2010-08-25 19:36:24
den ser lækker ude

  -  2010-08-25 15:24:18
jeg forstår ikke helt det med en halv pose kagecreme...

Mette  -  2010-07-18 17:32:15
Rigtig god kage for sukkergrisen :D Jeg vil dog næste gang, bruge lidt mindre smør i fyldet, da jeg synes den kom til at svømme i smør. Men god er den i hvert fald. Høj her fra :)

Lise  -  2010-06-25 16:09:25
Jeg har netop bagt denne i dag, og ja den smager godt, men jeg synes altså at fyldet bliver ved med at være noget flydende snaks også nu hvor den er kølet helt af.... hmmm.... men den smager alligevel så godt så jeg nok vil prøve at lave den en anden gang men så med betydeligt mindre kagecreme i!!

heidi- 02-06-2010  -  2010-06-02 09:15:22
kan kun give de andre ret i at det er en fantastisk opskrift,syntes måske lidt at brødet har en bi smag af gær er det muligt at bruge bagepulver istedet for gær? men ellers kan jeg kun anbefale denne opskrift og når nu man har åbnet for kagecremen så kan man jo lave lidt ekstre og sprøjte det på kagen de sidste 10 min. af bage tiden. man det er kun for dem med en rigtig sød tand.

Camilla  -  2010-05-18 21:35:31
MMMMMMmmmmmmmmm den er bare god... Og rigtig nem at lave selv for en begynder som mig.... 10 bagerhuer herfra.....

  -  2010-04-25 20:53:48
Nu har denne opskrift INTET med en original fynsk brunsviger at gøre, da den er med remonce. Men dette er dog en utrolig lækker brunsviger, der er lige så god som den man i dag kan købe hos mange bagere på fyn:) Vil man lave fynsk brunsviger, skal remoncen under den brune farin.... uhmmm der er lækkert

Rie  -  2010-04-23 21:26:10
Denne opskrift er klart den bedste opskrift på brunsviger jeg kender. Efter at jeg fandt den for 1½ år siden har jeg bagt den en del gange til forskellige fødselsdage o.l. Jeg har endnu kun fået ros, og skal da også bage den til min egen fødselsdag for familien i morgen. En sikker succes!

Gitte  -  2010-02-25 08:06:06
Vi nød den dejlige skønne brunsviger kage, den bedste jeg og familien har smagt ,,uhmmmmm

Lykke  -  2010-02-16 16:44:51
Super god brunsviger! Har kun fået ros for den. Flere sagde at den var meget bedre end den fra bageren (; -så kan stærkt anbefale den. Lavde dog selv kagecremen, og vil mene at der er lige rigeligt med fyld, så det kan man godt skære lidt ned på, hvis ikke den skal blive for snasket.

tbina  -  2010-02-07 11:19:30
Genial brunsviger. Fik lutter god kommentar da jeg lavede den til min søn føsdag, 22 personer var eninge.. Super nem at lave og uhm, tilføjede dog lidt kanel.. :-)

Karina  -  2010-01-27 16:35:09
10 kokkehuer herfra Hold da fest den er god... slurp....

Rikke  -  2010-01-25 21:45:31
Ja, den kan sagtens fryses.

MynthesMor  -  2010-01-20 10:22:46
Har lavet denne kage før, og hvor er den bare lækker. Mon den kan fryses? Har nogle prøvet dette?

Janni  -  2009-12-16 13:37:37
Jeg bagte min kage i 30 minutter ved 175 grader i almindelig ovn, ingen varmluft, og den blev helt perfekt :) Og fyldet skal jo bare køle ned, så størkner det som det skal.

  -  2009-09-24 16:40:43
Kan den bages dagen i forvejen?

mig ?  -  2009-09-13 19:03:30
hvad er det for noget crem der skal i -_- ?

  -  2009-09-09 17:41:23
den bedste brunsviger jeg nogensinde har lavet, selv min mand som ellers ikke kan lide kage, kunné ikke blive fra den :) :)

marianne  -  2009-08-31 14:20:14
Faldt lige over denne opskrift og glæder mig vildt til at bage den. som barn om jeg en del på fyn og elskede denne skønne fynske brunsviger og nej på sjælland kan de sku ik lave en der smager så godt som på fyn :D

Per  -  2009-06-15 20:09:56
Ja mælken må ikke varmes op til mere end 37 grader C, ellers dræbes gæren

Carina  -  2009-06-06 22:31:06
ØV! ingen kage til kollegerne. Kan mælken blive for varme, så gæren ikke virker? Er det varmluft? Kagen blev meget tynd og skulle have 40 min før dejen var bagt. Det er da sikkert en fin kage, men man føler sig lidt dum,når alle skriver hvor nem og god den er - og så står man med en flad hård kage! HVAD GIK GALT?

...  -  2009-05-19 14:32:08
Mums jeg lavede denne brunsviger med mit hjemkundskabshold idag og alle var vilde med kagen! Vi tilføjede 1 tsk. kanel og 1 tsk. vanilje til fyldet og det var enormt lækkert! Utrolig enkel at lave og lækker at spise!

Mig  -  2009-03-15 15:20:59
den kan let anbefales da den smager rigtig godt ;)

Amina  -  2009-03-08 16:22:02
Dette er klart den bedste brunsviger nogensinde!!! Lavede en halv portion idag den blev bare sååå lækker og fyldet er nok det bedste jeg længe har smagt. Jeg tilføjede dog 1 æg til dejen og den blev rigtig god.

natja  -  2009-02-22 16:58:14
WOW.. Verdens bedste kage..! Det bliver ikke sidste gang jeg laver den!

alle kommentare er fake  -  2009-02-16 14:18:51
Put kanel i. Det gør det bare mums!!!

annine  -  2009-01-13 13:50:19
verdens bedste hjemme lavet brunsviger:0) jum jum

Heidi  -  2009-01-10 14:47:22
Nu har vi lavet denne brunsviger tre gange, og den er et hit hvergang. Der er dog et problem, nu vil alle have vi skal bage brunsviger til dem :-).

Theresa.  -  2009-01-05 15:28:08
Jeg kan normalt ikke lide brunsviger men den her og den jeg køber ved ørbæk bager er bare den bedste!! højst point herfra.

june  -  2008-12-30 11:32:26
det er virkelig den perfekte brunsviger.... MUMS siger jeg bare

lille lene  -  2008-12-22 14:33:20
kage cremen til fyldet. skal det være den man koger op eller den der røres koldt ? jeg kan godt læse det bare skal piskes med mælk men man kan jo få begge slags

Nanna  -  2008-12-02 13:09:17
JEG ELSKER DEN BRUNSVIGER ! - Det den bedste !

lucas  -  2008-11-19 19:06:56
den er god og smager godt

Maria  -  2008-11-13 19:21:45
Super nem opskrift, og virkelig lækker kage :-) Serverede den til min egen fødselsdag for familien.. og der var ingen der troede jeg selv havde bagt den :-D

Anne-Sofie  -  2008-11-09 13:28:42
Ufffff den ser bar elækker ud :D,, har lige bagt den selvom vi har haft en opskrift som er den eneste der har virket i 16 år..... håber familien vil elske den for den ser BARE LÆKKEr ud!!!!!

Æderen  -  2008-10-26 14:52:18
Ville have givet den 10 hvis du havde skrevet om de 175 grader er varmluft eller normal. Men eller kanon Kage

Christina og Mads  -  2008-07-16 18:56:44
Bedste brunsviger i hele verden!!!!!!!!!!! Selv min farmor som er gammel bagerkone kan ikke bage en der er så lækker.. :o)

Linda  -  2008-06-13 16:06:31
Hooooooold da op! Denne opskrift har jeg ledt efter i gud ved hvor mange år. Fantastisk!!;-)

Bølge, babe  -  2008-06-07 10:27:08
kagen bliver ekstra blød, og delekat hvis der tilsættes 1 æg.uhmmmm

Spunk  -  2008-06-05 18:48:46
Denne kage er ganske enkelt genial. Nem at lave og smager PRÆCIS som ved bageren. Intet mindre end fantastisk. Der er rigeligt fyld!

Spunk  -  2008-06-05 15:32:26
Jeg har lige bagt den, synes nu også der er overdreven meget fyld, men nu prøver jeg - vender tilbage med resultatet :-)

anna  -  2008-05-22 09:19:36
jeg så opskriften igår, og tog hurtigt på indkøb og fandt ingredienser. lavede den hurtigt. og det smagte ret godt. ikke såååå godt som bagerens men det smager ret godt. min lille søster ELSKER den<3

Joacim.  -  2008-05-17 13:37:54
så godt laver vores bage jo så heller ikke brunsviger... Prøv med lidt brun farin drysset oven på de sidste 10 min i ovnen hvis i syntes at den er for flydene...

thue  -  2008-05-11 08:56:21
det er den letteste kage at lave den er god!

Lisbet  -  2008-04-30 12:55:13
Jamen altså, hvor er det her bare godt. Nemt og enkelt - tak for opskriften..

Sanne  -  2008-04-18 19:19:58
Super lækker brunsviger, slet ikke tør bund som ofte sker.

Monica  -  2008-04-06 09:35:15
Et par enkelte spørgsmål - skal nemlig til at bage den nu, og den lyder vildt lækker. 1. Kan man bruge margerine i stedet for smør? 2. Det smør der skal i dejen - skal det smeltes? 3. Kagecremen, skal den stå og blive "stiv" i køleskabet som normalt, eller skal den bruges med det samme. Håber meget på at der er en der kan svare snarest :o) Tak

Frederik Løkkegaard  -  2008-03-20 11:48:12
jeg synes bare at de smagte helt vildt godt!!! MMHH jeg har bare aldrig smagt noget så fantastisk. Jeg kunne jo tjene 10.000000 på de her kager.

Peter  -  2008-02-22 17:02:02
Fynsk brunsviger? Nu er jeg tilflytter fra sydjylland til Odense og den fynske brunsviger er meget lig den sønderjyske. Sjovt nok så oprinder brunsvigeren fra Tyskland og kom via sønderjylland først til Aalborg området, hvor de lagde flødeskum på. Så at kalde den fynsk er meget misvisende, da den huserede i Jylland i mange år før den overhoved nåede til Fyn. Så den skal vel korrekt anføres som tysk, derefter sønderjydsk, så jydsk og derefter kan man kalde den dansk....

Trisse  -  2008-02-17 18:28:32
Jeg får gæster på tirsdag og kunne godt tænke mig og hører om det bløde smør skal smeltes og er der godt med snask ? det er nemlig vante fynboer som elsker en god brunsviger skal helst leve op til deres forventninger.

  -  2008-02-13 10:15:07
Nu skal jeg prøve og lave den i dag til min søns fødselsdag (9 år) så nu håber jeg den er god er fra nordjylland så det er spændene om de fynbor de kan lave brunsviger

Liv  -  2007-11-02 09:56:26
Altså brunsviger og FOR meget fyld er bare ikke to ord, der kan anvendes i samme sætning!! Hvor er jeres kage-mave blevet af?

Philip  -  2007-07-05 23:01:52
Så sidder vi hér og spiser vores 100% autentiske brunsviger - som den vi fik som barn i Odense... Kagecremen ER altså den hemmelige ingrediens som alle de andre glemmer. Perfekt!!! ...og velbekomme!

Philip  -  2007-07-05 01:55:46
Jeg har længe undret mig over hvorfor ingen andre end fynboerne kan lave en ordentlig brunsviger. Det kunne jo være at det er kagecremen som gør forskellen, da jeg ikke har set det opgivet i andre opskrifter. Det er dog med en lille smule skepsis, men meget håb at jeg vil forsøge mig med denne opskrift, da kagecreme ærligt talt ikke er hvad man forventer som den magiske ingrediens. Det kommer an på en prøve...

Brunsvigereksperten  -  2007-06-11 13:52:50
Til alle jer der ikke syntes at denne brunsviger er lige præcis som den skal være: Dette er den RIGTIGE opskrift på ÆGTE FYNSK BRUNSVIGER . Det er kun på Fyn at bagerne kan finde ud af at lave brunsviger, alle andre bagere i hele danmark (på nær et et par undtagelser) kan på ingen måde finde ud af at lave brunsviger. Prøv denne opskrift, og smag den ægte vare, om man så kan lide den eller ej, ja det er jo en smagssag.

Karin  -  2007-02-27 19:25:18
Dejen er god - men fyldet er for flydende

Noura  -  2007-02-21 20:59:17
Sikke en god brunsviger!! Den er godt nok lækker.. Endelig en god hjemmelavet brunsviger..

nina  -  2007-02-19 16:28:43
kan den laves med glutenfri mel?

Mariposa  -  2007-02-11 11:23:31
Havde ikke noget vanillekagecreme, så det blev chokoladecreme, og det smagte så englene sang...

nickydeath  -  2007-02-06 20:11:26
for meget fyld men super god kage

snackman  -  2007-02-06 20:08:51
liflig, sprød med en lille hang til det oversøde....u h m

Annette R  -  0000-00-00 00:00:00
Denne her opskrift er simpelthen den bedste opskrift på brunsviger jeg nogensind har prøvet. Den er præsis som bagerens. PRØV DEN mums alle elskede den til min datters fødselsdag!

Rio  -  0000-00-00 00:00:00
Den er himmelsk! Den lykkedes første gang, og det er bestemt ikke sidste gang den laves! Fyldet bliver ualmindelig lækkert.

......  -  0000-00-00 00:00:00
Min dej blev mega blød og fyldet helt flydende.. Sådan synes jeg da ikke de ser ud i bageren! Hva gør jeg forkert?

lonny w  -  0000-00-00 00:00:00
uha uha den er super dejlig, og den vækker minder om dengan jeg fik brunsviger fra bageren i østergade hjemme i bogense. dejlig snask....

Ming K  -  0000-00-00 00:00:00
Takket være denne opskrift plager konen og ungerne mig om at bage den igen igen. Husk at bukke kanten, så snasket ikke falder af

Brith  -  0000-00-00 00:00:00
Synes den var let at lave, og den smager skønt...!! MUMS

zenia  -  0000-00-00 00:00:00
det er den bedste hjemme lavet brunsviger jeg har smagt

Anders  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg har lavet den to gange og den lykkes hver gang. Den er bare lækker, uhmm.

Hebz  -  0000-00-00 00:00:00
JA....Præcist som bagen laver den...UHMMNN