EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland


















Stegt cuvette

Antal: 4-6 Portioner

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød

Oksecuvette - CuvetteIndsendt :


Ingredienser:
1 cuvette (godt 1 kg)
 salt
 peber
2 tsk.tørret rosmarin
5 dl.bouillon
 

Få indkøbslisten på din mobil/tablet med FooDoo appen

Opskrift:

Gnid kød med sat, peber og rosmarin. Lægges i ovnfast fad. Brun ved 250º i 10 min. Dæmp varmen til 160º og hæld bouillon i fadet. Steg 1 time. Servér med glaserede grønsager.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 7.4 ( 26 stemmer )
Opskriften er vist 34610 gange,
og udskrevet 938 gange.

  -  2011-02-18 13:26:12
den eskploderede i ovnen..meget uheldigt.