Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Stegt cuvette

Antal: 4-6 Portioner

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød

OksecuvetteIndsendt :


Ingredienser:
1 cuvette (godt 1 kg)
 salt
 peber
2 tsk.tørret rosmarin
5 dl.bouillon
 


Opskrift:

Gnid kød med sat, peber og rosmarin. Lægges i ovnfast fad. Brun ved 250º i 10 min. Dæmp varmen til 160º og hæld bouillon i fadet. Steg 1 time. Servér med glaserede grønsager.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (27 stemmer)

Opskriften er vist 37384 gange,
og udskrevet 943 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


  -  2011-02-18 13:26:12
den eskploderede i ovnen..meget uheldigt.