Pizza med skvalderkål

Pizza med skvalderkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Grøntsager - Skvalderkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
75 g.grahamsmel
15 g.gær
4 spsk.urtete
2 spsk.olie
1 håndfuld hakket skvalderkål
3 tomater
1 dl.reven ost
1 peberfrugt
1 dl.champignon i skiver
1 tsk.oregano
 
Opskrift:
Rør mel, salt. gær og væde sammen og form dejen til en kugle, der får lov at hvile 30 minutter. Dejen rulles tyndt ud på et melet bord. Rul dejen om kagerullen og rul den dernæst ud på bagepladen. Finthakket skvalderkål, tomater i skiver, reven ost. peberfrugt og champignon i skiver fordeles over dejen, og der drysses med oregano. Pizzaen sættes i en varm ovn ved 200 grader og bages til den er lysebrun og sprød i kanten, ca. 35 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 12399 gange,
og udskrevet 256 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu