Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Squash-/gulerodskage

Antal: 12 Pers.

Ret : Kager i form

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager

SquashIndsendt :

Squash-/gulerodskage 4 Squash-/gulerodskage 1 Squash-/gulerodskage 2 Squash-/gulerodskage 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 dl.Majsolie
3 æg
400 g.godt presset squash
250 g.sukker
2 tsk.Vanillesukker
350 g.hvedemel
1 tsk.Natron
1 tsk.Salt
2 tsk.Bagepulver
2 tsk.Kanel
50 g.hakkede hasselnødder
100 g.rosiner
 


Opskrift:

Bland de tørre ingredienser. Tilsæt olie og de sammenpiskede æg. Rør dejen til en tyk jævning. Squashen rives på den fine side af et rivejern og væden trykkes fra i en sigte. Tilsættes dejen, som røres jævn.

Dejen hældes i en smurt bradepande og bages ved 175 grader C. alm. ovn i 1¼ time.

Tips:

Kan også laves med gulerødder i stedet.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (10 stemmer)

Opskriften er vist 20382 gange,
og udskrevet 1004 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Inge  -  0000-00-00 00:00:00
Du kan spare yderligere på kalorierne ved at erstatte 3 æg med 4 hvider, og erstatte halvdelen af suker med et sødemiddel, og det er stadig en herlig kage

Sandra  -  0000-00-00 00:00:00
En af de bedste kager jeg længe har smagt, lavet med 200g squash og 200g gulerod, smager fabelagtig især med en flødeostglasur

sana  -  0000-00-00 00:00:00
den er god og lækken men uden hasselnødder og rosiner

Malene  -  0000-00-00 00:00:00
SUPER kage. Har dog tilsat 500 g squash og kun bagt den 1 time i ovnen.

rikke  -  0000-00-00 00:00:00
en lækker nem kage

Anders  -  0000-00-00 00:00:00
Hvis man glemmer at putte hasselnødder og rosiner i så smager den meget bedre