Kylling a'la Vinter med en snert af sommer

Kylling a'la Vinter med en snert af sommer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
4 kyllingefileter
1.5 løg
 Olie
2 fedhvidløg
2 hønsebouillon
 Chili
 Karry
1 hættefuld Eddike
200 g.BUKO friskost naturel
140 g.tomatpuré konc.
 Salt
 
Opskrift:
Vask kyllingefileterne. Blend hvidløg, løg og den opløste bouillon, derefter varmes olien i en gryde, til olie står og sprutter. Hæld masser af karry i olien, til det er holdt op med at syde og boble. Skær kyllingerne i stykker, steg i 8-10 min i pande. Hæld løgmix i olien, derefter tilsættes tomatpuré og friskost. Smag til med krydderier og eddike, og lad kyllingen stå og simre i 8-10 min. Servér.





karakterer:
Opskriften er vist 13644 gange,
og udskrevet 222 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
FØJ! Enten er det her en joke, eller også er opskriften skrevet forkert ind. Om igen