Hummerhalesuppe 01 opskrift fra Alletiders Kogebog blandt over 38.000 forskellige opskrifter

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Ugemadplan

      Ugens opskrifter



      Brugerservice

      Debat forum

      Teknik

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      Links















Hummerhalesuppe 01

Antal:

Ret : Suppe

Ingrediens : Hummer

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt : 2003-11-18





Ingredienser:
2 poserfrosne jomfruhummerhaler
1 gul peber
3 tsk.karry
 olie
5 dl.fløde
5 dl.mælk
2 tsk.maizenamel
 salt
 peber
 evt.ekstra karry
 


Forklaring:

Svits karry af i olien og kom hummerhalerne i. Steg dem lidt, kom finthakket gul peber i. Steg dem med lidt. Drys maizena mel på, kom fløde og mælk i, småkog i 8-10 min. Smag til med salt, peber og evt. ekstra karry

Severes med flutes.




Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:






Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8.5 (4 stemmer)

Opskriften er vist 17283 gange,
og udskrevet 715 gange.



camilla bach fasterholt  -  0000-00-00 00:00:00
skal man ikke koge halerne inden de svites i suppen

Iben  -  0000-00-00 00:00:00
Krebsehaler er også et godt alternativ