Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Hummerhalesuppe

Antal:

Ret : Suppe

Hovedingrediens : Hummer

JomfruhummerhalerIndsendt :


Ingredienser:
2 poserfrosne jomfruhummerhaler
1 gul peber
3 tsk.karry
 olie
5 dl.fløde
5 dl.mælk
2 tsk.maizenamel
 salt
 peber
 evt.ekstra karry
 


Opskrift:

Svits karry af i olien og kom hummerhalerne i. Steg dem lidt, kom finthakket gul peber i. Steg dem med lidt. Drys maizena mel på, kom fløde og mælk i, småkog i 8-10 min. Smag til med salt, peber og evt. ekstra karry

Severes med flutes.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 22453 gange,
og udskrevet 731 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Iben  -  0000-00-00 00:00:00
Krebsehaler er også et godt alternativ

camilla bach fasterholt  -  0000-00-00 00:00:00
skal man ikke koge halerne inden de svites i suppen