EmediateAd

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Indsend opskrift

      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Hummerhalesuppe 01

Antal:

Ret : Suppe

Ingrediens : Hummer

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt : 2003-11-18


Ingredienser:
2 poserfrosne jomfruhummerhaler
1 gul peber
3 tsk.karry
 olie
5 dl.fløde
5 dl.mælk
2 tsk.maizenamel
 salt
 peber
 evt.ekstra karry
 
Forklaring:

Svits karry af i olien og kom hummerhalerne i. Steg dem lidt, kom finthakket gul peber i. Steg dem med lidt. Drys maizena mel på, kom fløde og mælk i, småkog i 8-10 min. Smag til med salt, peber og evt. ekstra karry

Severes med flutes.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8.5 (4 stemmer)

Opskriften er vist 17839 gange,
og udskrevet 716 gange.

camilla bach fasterholt  -  0000-00-00 00:00:00
skal man ikke koge halerne inden de svites i suppen

Iben  -  0000-00-00 00:00:00
Krebsehaler er også et godt alternativ