EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland


















Hummerhalesuppe 01

Antal:

Ret : Suppe

Hovedingrediens : Hummer

Jomfruhummerhaler råIndsendt :


Ingredienser:
2 poserfrosne jomfruhummerhaler
1 gul peber
3 tsk.karry
 olie
5 dl.fløde
5 dl.mælk
2 tsk.maizenamel
 salt
 peber
 evt.ekstra karry
 

Få indkøbslisten på din mobil/tablet med FooDoo appen

Opskrift:

Svits karry af i olien og kom hummerhalerne i. Steg dem lidt, kom finthakket gul peber i. Steg dem med lidt. Drys maizena mel på, kom fløde og mælk i, småkog i 8-10 min. Smag til med salt, peber og evt. ekstra karry

Severes med flutes.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5
(1=dårligst, 5=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift:
4.3 (4 stemmer)


Opskriften er vist 20429 gange,
og udskrevet 723 gange.

Iben  -  0000-00-00 00:00:00
Krebsehaler er også et godt alternativ

camilla bach fasterholt  -  0000-00-00 00:00:00
skal man ikke koge halerne inden de svites i suppen