Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Amerikanske spareribs

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød

Diverse svinekødOprindelsesland : USA - Amerika - Amerikansk - Amerikanske

Indsendt af : Pinkalice

Indsendt :

Amerikanske spareribs 4 Amerikanske spareribs 1 Amerikanske spareribs 2 Amerikanske spareribs 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 kg.flade ribben - ikke dem der minder om flæsk
 
 Marinade:
2 dl.vand
4 dl.tomatketchup
2 spsk.sennepspulver
3 spsk.brun farin
3 spsk.honning
1 tsk.oregano tørret
2 spsk.Worchestershire sauce
3 spsk.Sambal Olek
 Peber
 salt
200 g.løg
3 fedhvidløg
2 spsk.eddike
2 tsk.røgsalt
 


Tilbehør:
Pommes Frites og Cole Slaw
Opskrift:

Løg og hvidløg hakkes. Alle ingredienserne til marinaden kommes i en gryde og koges ved svag varme og jævnlig omrøring i 15 min. Derefter afkøles det.

Ovnen forvarmes til 200 grader C. alm. ovn.

Ribbenene lægges på ovnristen og pensles med marinaden. Sættes i midten af ovnen og pensles hver 5. min. i 45 min. Vendes og pensles igen hver 5. min. i 45 min.

Tips:

Serveres med resten af marinaden - Pommes Frites evt., med hjemmerørt remoulade og Cole Slaw.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (73 stemmer)

Opskriften er vist 102347 gange,
og udskrevet 3048 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


  -  2012-06-26 17:48:41
de smager godt, men er amerikanske spareibs ikke røgede kamben????

anders timmerby  -  2010-12-02 12:35:36
Simpelt hen bare gode, lavede dem af forkogte ben som blev penslet med marinade og herefter lå de tæt indpakkede i køleskab i 2 døgn, herefter stegt i ovn 2 x 30 min. med 1 x pensling på hver side.

PFN  -  2010-08-06 06:00:55
Vedr.: Worcestershire sauce - den bedste er originalen Lea & Perrins, som de fleste dagligvarebutikker fører. Beauvais' "Engelsk sauce" er et knap så godt kopi-produkt.

dillerdronningen  -  2010-02-25 11:20:27
det er sq det bedste jeg har fået i hele mine 100 år :D

Marianne  -  2009-06-12 16:19:46
hvordan laver du hjemmerørt remoulade - bor i frankrig, så den eneste remoulade her, er selleriremoulade.

  -  2009-06-09 00:27:19
Sambal olek er knust chili og kan købes i større supermarkeder og indvandrer butikker

  -  2009-06-09 00:24:59
Worchestershire sauce produceres af Beauvais og er absolut ikke det samme som engelsk sauce. Kan købes i de fleste alm. supermarkeder og købmænd.

Marianne  -  2009-05-15 10:24:27
Jeg kunne godt tænke mig at vide: Hvad er "Worchestershire sauce" og "Sambal Olek"?

Biker Mike  -  0000-00-00 00:00:00
"Amerikanske spareribs" ER meget Amerikanske, big surprise :-) Er en rigtig lækker ret, som man bare ikke skal nyde for tit..

charlotte  -  0000-00-00 00:00:00
det er bare det bedste jeg ved.. hehe skide godt!! lol vi ses

anni fra nakskov  -  0000-00-00 00:00:00
lyder rigtig amerikansk. Vi kan dog selv grille alverdens lækre grønsøger til, og lade være med at spise så mange spareribs.

Sys  -  0000-00-00 00:00:00
"Meget amerikansk" - spis retten med omtanke. I modsat fald bliver vi lige så voluminøse som det amerikanske folkefærd har udviklet sig til!