Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Solbærgelé

Antal:

Ret : Syltning

Hovedingrediens : Bær

SolbærIndsendt :


Ingredienser:
200 g.solbær gerne frosne
200 g.sukker
1 dl.vand
50 g.solbær
 


Opskrift:

Solbær og vand koges til saft. Solbærsaften og sukkeret kogesop under afskumning. Saften skal være helt klar og den skalkunne stivne på bagsiden af en ske. Geléen afkøles og nården er næsten kold tilsættes solbær. Geléen hældes ovenpåtærten og den afkøles.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (7 stemmer)

Opskriften er vist 15717 gange,
og udskrevet 220 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


pjuske  -  2011-07-18 20:08:08
Jeg synes det er en frygtelig gang vrøvl. forholdet er helt fin, men fremgangsmåden er helt forkert, desuden er der ingen tærte. og solbær i efter geleen er færdig ???? Prøv at læse den igennem, og så skriv det rigtigt ned.

Henning  -  2009-08-10 08:36:30
Kan det "stivne" uden tilsætning af geleringsmiddel? Jeg troede at pektinen i bærrene blev ødelagt i fryseren.

Marianne  -  2009-07-24 15:59:18
Hvilken tærte?