Hummerhaler i flødesauce

Hummerhaler i flødesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Hummerhaler i flødesauce, billede 4 Hummerhaler i flødesauce, billede 1 Hummerhaler i flødesauce, billede 2 Hummerhaler i flødesauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 løg
25 g.smør
150 g.champignon
2 spsk.hvedemel
1 dl.hummerbouillon
3 dl.fløde
1 tsk.Worcestershire sauce
1 tsk.paprika
75 g.pillede rejer
150 g.hummerhaler
1 bdt.dild
 
Opskrift:
Pil løget og hak det fint, svits det i smørret sammen med de rensede, skiveskårne champignon. Drys melet hen over hele gryden og rør det sammen til en fast masse. Spæd lidt efter lidt, under omhyggelig omrøring, med den varme bouillon og fløden. Smag til med krydderierne og lad det småsimre, undr let omrøring, i ca. 10 minutter.

De optøede rejer og hummerhalerne kommes i saucen og varmes igennem. Retten kan serveres nu i en skål eller på tallerken og pyntes med dild, eller den kan hældes i et ildfast fad, drysses med ost og gratiners i alm. ovn.





karakterer:
Opskriften er vist 77764 gange,
og udskrevet 1575 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (73 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
hvor mange personer er retten til?