Spansk vegetarpizza

Spansk vegetarpizza, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Bund:
7 g.tørgær
1 tsk.sukker
280 g.hvedemel
 dl.håndvarmt vand
 
 Fyld:
10 spinatblade, strimlede
1 spsk.olivenolie
2 fedhvidløg, pressede
2 løg, hakkede
440 g.flåede tomater, fra dåse
0.5 tsk.friskkværnet peber
12 sorte oliven uden sten, hakkede
 
Opskrift:
Opvarm ovnen til 210 grader. En bageplade pensles med olie.

Bund:
Tørgær, sukker og mel blandes i en stor skål. Vandet røres i gradvist. Dejen tages ud på et meldrysset bord og æltes til den er blød og elastisk. Lægges i en let olieret skål og dækkes med et viskestykke. Dejen hæver på et lunt sted til den har dobbelt størrelse, ca 15 minutter.

Fyld:
Spinaten lægges i en gryde og dampes ved lav varme i ca. 3 minutter. Hæld Væden fra og lad spinaten køle af. Pres overskydende væde ud med hænderne.

Olien opvarmes i en lille gryde, og løg og hvidløg sauteres i 5-6 minutter. Tilsæt tomater og peber og kog videre i 5 minutter

Dejen slås ned og æltes kort igennem på et meldrysset bord. Derefter rulles den tyndt ud og lægges over på bagepladen. Fordel spinaten, tomatsaucen og de hakkede oliven jævnt over hele fladen.

Bages i 25-30 minutter. Skæres i kvadrater og serveres varm eller kold.





karakterer:
Opskriften er vist 32240 gange,
og udskrevet 580 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (200 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu