Forårsruller med rejefyld

Forårsruller med rejefyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

HovedretterRet : Hovedretter - Forårsruller

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
½ pk.filodej/forårsrulledej
2 foårsløg
¼ lillespidskål eller 200 g hvidkål
100 g.rejer
1 cm.ingefær i tynde strimler
1 fedhk. hvidløg
1 rød peber
2 stilkeblegselleri
 salt
 peber
5 dl.olie
½ æggehvide
 
Opskrift:
Rens og snit alle grøntsagerne i meget fine tynde strimler. Lynsteg dem sammen med rejer og krydderier i 1 spsk olie, smag til med salt og peber. Klip små dobbelte stykker dej ud, læg afkølet fyld på og fold til små forårsruller, der klistres sammen med æggehvide. Varm olien op i en mindre tykbundet gryde, med et låg parat ved siden af hvis olien antænder. Når et lille stykke dej puffer op, sænkes den første rulle ned og steges til dejen er gylden og sprød. Lægges på fedtsugende papir og spises lune.





karakterer:
Opskriften er vist 30067 gange,
og udskrevet 925 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-01-02 12:22:55
Lavede forårsrullerne med hummer i stedet for rejer. Tilsatte lidt soya og sød chilisauce i fyldet! De smagte virkelig mumf!! Kan varmt anbefales herfra. Namnam...