|
1000 |
gram |
Skært oksekød1000 gram Skært oksekød Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
|
800 |
gram |
Gulerødder, skrællet vægt800 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
|
4 |
|
Løg, pillet vægt4 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
4 |
dl. |
Rødvin. uspec.4 dl. Rødvin. uspec. 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
Herbes de Provence, tørret Herbes de Provence, tørret Herbes de Provence er et blandingskrydderi som består af blå lavendel, basilikum, oregano, timian, anis, rosmarin, og fennikel, i variabelt mængdeforhold
|
|
|
Laurbærblade Laurbærblade
|
|
|
Nelliker, hele Nelliker, hele
|
|
|
|
KJ total 10420 (2480 kcal)
KJ pr. Pers. 2605 (620 kcal)
Vægt ialt 2800 gram
Vægt pr. Pers. 700 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 372 KJ (88 kcal)
Protein 8.0 gram
Fedt 3.4 gram
Kulhydrat 4.9 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|