Suppehorn næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 20 stk.
Ingredienser:
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.25 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
25 gram Gær, frisk
   
  Pynt:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Energi:
KJ total 6822 (1624 kcal)
KJ pr. stk. 341 (81 kcal)
Vægt ialt 545 gram
Vægt pr. stk. 27 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1251 KJ (298 kcal)
Protein 7.3 gram
Fedt 14.1 gram
Kulhydrat 36.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)