Torskegratin med ost, spinat og kartoffelsne næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
4 Bagekartofler 1 stor bagekartoffel vejer ca. 300 gram.
   
800 gram Torskefilet uden skind
300 gram Babyspinat, frisk
2 Bananskalotteløg
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
6 dl. Skummetmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
200 gram Revet, mozzarellaost 10% Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
1 tsk. Timian, tørret
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 10839 (2580 kcal)
KJ pr. Pers. 2709 (645 kcal)
Vægt ialt 3246 gram
Vægt pr. Pers. 811 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 333 KJ (79 kcal)
Protein 8.7 gram
Fedt 1.4 gram
Kulhydrat 8.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)