Kalvekød med spidskål næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
5 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
500 gram Kalvesmåkød
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
4 kviste Timian, frisk
1.5 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
6 dl. Oksebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
600 gram Spidskål, frisk 1 mellemstort spidskål vejer ca. 300 gram.
   
  meljævning
250 gram Grønne ærter, frost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
1 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
1000 gram Kartofler, nye
   
Energi:
KJ total 10421 (2481 kcal)
KJ pr. Pers. 2605 (620 kcal)
Vægt ialt 3348 gram
Vægt pr. Pers. 837 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 311 KJ (74 kcal)
Protein 4.7 gram
Fedt 2.6 gram
Kulhydrat 7.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)