Appelsinpandekager næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
180 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1 Appelsin, skal heraf 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
1 dl. Appelsinsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 162149 (38607 kcal)
KJ pr. Pers. 40537 (9651 kcal)
Vægt ialt 11351 gram
Vægt pr. Pers. 2837 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1428 KJ (340 kcal)
Protein 9.4 gram
Fedt 1.9 gram
Kulhydrat 72.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)