Rosinboller næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 16 stk.
Ingredienser:
  Dej
2 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Gær, frisk
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

100 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
100 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Kardemomme, stødt
   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Energi:
KJ total 13983 (3329 kcal)
KJ pr. stk. 873 (208 kcal)
Vægt ialt 1144 gram
Vægt pr. stk. 71 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1222 KJ (291 kcal)
Protein 7.0 gram
Fedt 9.2 gram
Kulhydrat 46.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)