Fastelavnsbollekage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 20 stk.
Ingredienser:
  Kagecreme:
2 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
25 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
12.5 gram Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Gærdej:
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
25 gram Gær, frisk
7 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.25 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Kardemomme, stødt
400 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
150 gram Hindbærmarmelade 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Glasur:
100 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 13374 (3184 kcal)
KJ pr. stk. 668 (159 kcal)
Vægt ialt 1370 gram
Vægt pr. stk. 68 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 975 KJ (232 kcal)
Protein 5.3 gram
Fedt 5.9 gram
Kulhydrat 40.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)