Chilitorsk næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Torskefilet uden skind
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Karry
   
400 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 ds. Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
5 dl. Tomatsauce med chili 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Pynt:
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Oliven. sorte. uden sten. i saltlage
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
  Tilbehør:
500 gram Båndpasta, frisk
   
Energi:
KJ total 8274 (1970 kcal)
KJ pr. Pers. 2068 (492 kcal)
Vægt ialt 2512 gram
Vægt pr. Pers. 628 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 329 KJ (78 kcal)
Protein 9.7 gram
Fedt 2.8 gram
Kulhydrat 14.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)