Karry torsk næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Torskefilet uden skind
   
  Endvidere:
1 tsk. Hvidløgssalt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Karry
1 tsk. Paprika
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
700 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
500 gram Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
   
Energi:
KJ total 7959 (1895 kcal)
KJ pr. Pers. 1989 (473 kcal)
Vægt ialt 2082 gram
Vægt pr. Pers. 520 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 382 KJ (91 kcal)
Protein 8.1 gram
Fedt 3.3 gram
Kulhydrat 7.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)