Torskefrikadeller næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 10 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Torskefilet uden skind
250 gram Spæk fersk
4 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 spsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
0.5 tsk. Muskatnød, friskrevet 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
1 hel muskatnød vejer ca. 3.5 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
 
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 15187 (3615 kcal)
KJ pr. Pers. 1518 (361 kcal)
Vægt ialt 2220 gram
Vægt pr. Pers. 222 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 684 KJ (162 kcal)
Protein 11.1 gram
Fedt 11.6 gram
Kulhydrat 4.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)