Porrecremesuppe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
7.5 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
150 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
50 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
75 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
1 spsk. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 4032 (960 kcal)
KJ pr. Pers. 1008 (240 kcal)
Vægt ialt 1325 gram
Vægt pr. Pers. 331 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 304 KJ (72 kcal)
Protein 1.8 gram
Fedt 5.7 gram
Kulhydrat 3.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)