Ølkage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 16 Pers.
Ingredienser:
500 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
3.3 dl. Mørkt hvidtøl 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

1 flaske er 33 cl. eller 3.3 dl.
   
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
1 tsk. Ingefær, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 44 gram
1 tsk. Kardemomme, stødt
   
Energi:
KJ total 16160 (3847 kcal)
KJ pr. Pers. 1010 (240 kcal)
Vægt ialt 1340 gram
Vægt pr. Pers. 83 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1205 KJ (287 kcal)
Protein 3.7 gram
Fedt 0.6 gram
Kulhydrat 66.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)