Daim Islagkage 05 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
  Bunde:
3 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
100 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
   
  Daimis:
4 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
1 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
90 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Daimbar 1 daimbar vejer 28 gram.
   
Energi:
KJ total 17720 (4219 kcal)
KJ pr. Pers. 2953 (703 kcal)
Vægt ialt 1144 gram
Vægt pr. Pers. 190 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1549 KJ (368 kcal)
Protein 4.5 gram
Fedt 25.8 gram
Kulhydrat 30.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)