Karrykål med svinekød næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1500 gram Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
400 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
150 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
   
500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Karry, mild
3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 7151 (1702 kcal)
KJ pr. Pers. 1787 (425 kcal)
Vægt ialt 2883 gram
Vægt pr. Pers. 720 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 248 KJ (59 kcal)
Protein 4.2 gram
Fedt 2.7 gram
Kulhydrat 5.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)