Farshorn næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.25 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 bdt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
30 gram Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
50 gram Mandler, usmuttede 1 dl. mandler vejer ca. 50 gram.
1 mandel vejer ca. 1 gram.
   
Energi:
KJ total 5967 (1420 kcal)
KJ pr. Pers. 1491 (355 kcal)
Vægt ialt 1054 gram
Vægt pr. Pers. 263 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 565 KJ (134 kcal)
Protein 12.2 gram
Fedt 7.8 gram
Kulhydrat 4.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)