Pandebøf med tomatsovs næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Bøf:
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Oregano, tørret
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
   
   
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
100 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
2 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
   
Energi:
KJ total 5729 (1364 kcal)
KJ pr. Pers. 1432 (341 kcal)
Vægt ialt 1350 gram
Vægt pr. Pers. 337 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 424 KJ (101 kcal)
Protein 10.0 gram
Fedt 5.6 gram
Kulhydrat 3.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)