Nakkefilet, gryde næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
2000 gram Nakkefilet. helt afpudset
10 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 15463 (3681 kcal)
KJ pr. Pers. 1932 (460 kcal)
Vægt ialt 2210 gram
Vægt pr. Pers. 276 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 699 KJ (166 kcal)
Protein 16.3 gram
Fedt 11.4 gram
Kulhydrat 0.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)