Skinkeschnitzler og smørstegte gulerødder næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
600 gram Skinkeschnitzel af inderlår Skinkeschnitzel skæres af inderlåret og vejer ca. 125 gram
0.5 tsk. Salt, groft 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
600 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 tsk. Salt, groft 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 bdt. Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
3 spsk. Timian, frisk
   
  Pynt:
  Evt. fintstrimlet top af forårsløg
   
  Tilbehør:
240 gram Madbrød
   
Energi:
KJ total 5365 (1277 kcal)
KJ pr. Pers. 1341 (319 kcal)
Vægt ialt 1796 gram
Vægt pr. Pers. 449 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 298 KJ (71 kcal)
Protein 7.7 gram
Fedt 3.1 gram
Kulhydrat 3.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)