Skinkeschnitzel med kartoffelssalat og lime næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 Skinkeschnitzel af inderlår Skinkeschnitzel skæres af inderlåret og vejer ca. 125 gram
4 tsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
evt. Paprika
   
  Kartoffelsalat:
800 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
4 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Limesaft
250 gram Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
1 bdt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
100 gram Rucolasalat
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 339950 (80940 kcal)
KJ pr. Pers. 84987 (20235 kcal)
Vægt ialt 76326 gram
Vægt pr. Pers. 19081 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 445 KJ (106 kcal)
Protein 21.3 gram
Fedt 2.2 gram
Kulhydrat 0.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)