Amagergryde med hamburgerryg næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
250 gram Hamburgerryg, rå
250 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
500 gram Kartofler, nye
250 gram Friskbælgede ærter
25 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 4995 (1189 kcal)
KJ pr. Pers. 1248 (297 kcal)
Vægt ialt 1793 gram
Vægt pr. Pers. 448 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 278 KJ (66 kcal)
Protein 4.1 gram
Fedt 2.1 gram
Kulhydrat 8.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)