Hamburgerryg Piccata næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
400 gram Hamburgerryg. kogt
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.25 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
3 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
80 gram Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
30 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
  Rissalat:
3 dl. Kogte ris 1 dl. kogte ris vejer ca. 65 gram.

1 dl. (80 gram) ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
0.5 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
0.5 Avocado 1 avocado vejer ca. 150 gram hel. Uden skal og sten ca. 100 gram.
100 gram Blandet salat
   
  Sennepsdressing:
1 tsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
1 dl. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
Energi:
KJ total 18155 (4322 kcal)
KJ pr. Pers. 4538 (1080 kcal)
Vægt ialt 1610 gram
Vægt pr. Pers. 402 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1127 KJ (268 kcal)
Protein 8.4 gram
Fedt 23.3 gram
Kulhydrat 7.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)