Petit four kransekage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 100 stk.
Ingredienser:
1000 gram Ren rå marcipan
500 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
235 gram Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
   
Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Energi:
KJ total 28920 (6885 kcal)
KJ pr. stk. 289 (68 kcal)
Vægt ialt 1735 gram
Vægt pr. stk. 17 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1666 KJ (396 kcal)
Protein 7.8 gram
Fedt 15.3 gram
Kulhydrat 58.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)