Rødvinssauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
25 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 lille Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 stilke Timian, frisk
100 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 spsk. Rødvinseddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Rødvin. uspec. 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 dl. Oksebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
evt. Jævning
   
Energi:
KJ total 1231 (293 kcal)
KJ pr. Pers. 307 (73 kcal)
Vægt ialt 540 gram
Vægt pr. Pers. 135 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 228 KJ (54 kcal)
Protein 1.2 gram
Fedt 3.9 gram
Kulhydrat 0.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)