Kalkun, stegt i parmesan med tomatkompot næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Kalkunbryst
150 gram Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
8 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
2 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 tsk. Koriander, stødt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
300 gram Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
   
  Tilbehør:
240 gram Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
   
Energi:
KJ total 13747 (3273 kcal)
KJ pr. Pers. 3436 (818 kcal)
Vægt ialt 2390 gram
Vægt pr. Pers. 597 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 575 KJ (136 kcal)
Protein 9.9 gram
Fedt 6.1 gram
Kulhydrat 11.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)