Sirupskage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 24 Pers.
Ingredienser:
500 gram Sirup, mørk 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
300 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 spsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
1 spsk. Ingefær, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 44 gram
7.5 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 38715 (9217 kcal)
KJ pr. Pers. 1613 (384 kcal)
Vægt ialt 3203 gram
Vægt pr. Pers. 133 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1208 KJ (287 kcal)
Protein 5.4 gram
Fedt 4.0 gram
Kulhydrat 57.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)