Grønsagsgryde næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
2 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 Persillerod En mellemstor persillerod vejer ca 140 gram skrællet vægt
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
4 Soltørrede tomater i olie 1 soltørret tomat vejer ca. 10 gram.
200 gram Spinat, frisk nippet for stilke
1 bdt. Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
1 dl. Tomatjuice. konserves 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
400 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
Energi:
KJ total 3518 (837 kcal)
KJ pr. Pers. 1759 (418 kcal)
Vægt ialt 1680 gram
Vægt pr. Pers. 840 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 209 KJ (49 kcal)
Protein 1.5 gram
Fedt 1.2 gram
Kulhydrat 9.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)