Risvandgrød næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
20 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
250 gram Grødris 1 tsk. 5 gram.
1 spsk. 14 gram.
1 dl. 90 gram.
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
200 gram Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
100 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
   
Energi:
KJ total 5616 (1337 kcal)
KJ pr. Pers. 936 (222 kcal)
Vægt ialt 2554 gram
Vægt pr. Pers. 425 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 219 KJ (52 kcal)
Protein 0.8 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 11.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)