Druekage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
200 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

50 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
400 gram Vindruer, grønne
   
  Glasur:
200 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
2 tsk. Citronskal 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
   
  Pynt:
100 gram Vindruer, grønne
   
Energi:
KJ total 19731 (4698 kcal)
KJ pr. Pers. 1644 (391 kcal)
Vægt ialt 1731 gram
Vægt pr. Pers. 144 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1139 KJ (271 kcal)
Protein 3.9 gram
Fedt 11.4 gram
Kulhydrat 38.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)