Basilikumkylling næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
4 Hele kyllingelår med rygben 1 helt kyllingelår vejer ca. 375 gram, og heraf er ben ca. 43%
   
  Basilikumpure:
1 bdt. Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
3 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Porresaute:
1 bdt. Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
300 gram Grønne bønner, friske
1 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Kaffefløde 9% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
250 gram Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
4 Flute groft
   
   
Energi:
KJ total 12447 (2963 kcal)
KJ pr. Pers. 3111 (740 kcal)
Vægt ialt 2782 gram
Vægt pr. Pers. 695 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 447 KJ (106 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 4.6 gram
Kulhydrat 9.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)