Røde sild næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
500 gram Marineret kryddersild Stor sildefilet 80 gram
alm. sildefilet 60 gram

Beregn 1 alm. sildefilet pr. person til frokost.
   
  Eddikelage:
4.5 dl. Lagereddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
  Krydderier:
3 Laurbærblade
30 Peberkorn, sorte
30 Allehånde, hel
15 Enebær, hele
3 Lang peber
3 Piri Piri, tørret Piri Piri er en lille chilipeber som kan købes tørret.
1 spsk. Paprika, edelsuss
   
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
140 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 dl. Sherry. tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 10766 (2563 kcal)
KJ pr. Pers. 1345 (320 kcal)
Vægt ialt 1895 gram
Vægt pr. Pers. 236 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 568 KJ (135 kcal)
Protein 3.8 gram
Fedt 4.1 gram
Kulhydrat 18.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)